In 2021 wordt de bib Wise

Vanaf maart 2021 gebruikt de bibliotheek een nieuwe bibliotheeksoftware met de naam WISE.  Wise is de software waarmee alle Vlaamse bibliotheken zullen werken tegen eind 2022.

Bericht in de kijker sluiting

Er zijn een paar belangrijke verschillen die we even onder je aandacht willen brengen.

• Je kan vanaf nu ook verlengen wanneer de uitleentermijn voorbij is en je al te-laat geld moet betalen.
  • Wil je een boek reserveren, dan betaal je voor die reservatie 0,25 euro.
  • Als je schulden (reservatiekosten, te-laat geld) hebt, dan betaal je die best onmiddellijk. Na een termijn van 100 dagen met een openstaande schuld, wordt je kaart geblokkeerd.
  • Je lidmaatschap hernieuwen gebeurt via een herinschrijving aan de balie. Daarvoor gebruiken we je elektronische identiteitskaart. Vervolgens moet je het lidgeld betalen (enkel voor volwassenen), je kunt niet uitlenen zolang het lidgeld niet betaald is.
  • Bij het (her)inschrijven krijg je een welkomstmail van Mijn Bibliotheek met een link om te registreren in Mijn Bibliotheek. Als je reeds een account hebt in Mijn Bibliotheek, hoef je niets te doen. Moet je je nog registreren dan ben je verplicht je mailadres te bevestigen.

De bibliotheek is lid van het Slim Netwerk, een samenwerkingsverband van Vlaams-Brabantse en Limburgse bibliotheken. Ben je lid in Keerbergen, dan kun je ook gratis lid worden in één van de andere Slim-bibliotheken. Je lidmaatschap zal ook geldig zijn in 25 bibliotheken van Vlaams-Brabant en 33 bibliotheken in Limburg.