Boekstart

Keerbergen is nu ook een Boekstart-gemeente

Boekstart is een leesbevorderingsinitiatief van de Vlaamse overheid dat kinderen van 0 tot 2,5 jaar en hun ouders met lezen, boeken én met de bibliotheek in contact wil brengen. Het project wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van b…

Lees verder

Vanaf maart 2021 gebruikt de bibliotheek een nieuwe bibliotheeksoftware met de naam WISE.  Wise is de software waarmee alle Vlaamse bibliotheken zullen werken tegen eind 2022.

Lees verder
e-boeken promo banner
In de kijker

E-boeken in de bib

Leen vanaf nu gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary. Je kan telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan …

Lees verder

De bib en corona-maatregelen

De bibliotheek van Keerbergen verwelkomt haar lezers voor het uitlenen en inleveren van boeken,dvd's en cd's. Bezoekers kunnen ook kranten, tijdschriften en computers raadplegen. Er gelden – zoals in de winkels – een aantal regels en beperkingen.

Lees verder
Fundels-prentenboeken

De digitale kinderboekjes van Fundels, voor een ontspannen en leerzame zomer

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar. 

Lees verder