Cd

Brand new breed

Dog Eat Dog (uitvoerder)

Brand new breed

Dog Eat Dog (uitvoerder)

1 exemplaar beschikbaar

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Keerbergen GC Den Bussel

zondag: Gesloten
maandag: 13:30 - 16:00 and 18:00 - 20:00
dinsdag: 13:30 - 16:00
woensdag: 13:30 - 16:00 and 18:00 - 20:00
donderdag: 09:00 - 12:00
vrijdag: 09:00 - 12:00
zaterdag: 09:00 - 12:00

Adres

Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen
(Toon op kaart)

Contactgegevens

015 50 90 95
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Uitgave
Metalville, 2018
Plaats in de bib
Audiovisueel Cd
DOG 78

Over Dog Eat Dog

Dog Eat Dog is een Amerikaanse band afkomstig uit Bergen County in New Jersey. Midden jaren 90 raakten ze bekend met singles als "No Fronts", "Who's the King" en "Rocky", in een kenmerkende mix van punkrock, hiphop en metal.

Discografie

  • 1993: Warrant (ep, Roadrunner Records)
  • 1994: All Boro Kings (Roadrunner Records)
  • 1996: Play Games (Roadrunner Records)
  • 1999: Amped (Roadrunner Records)
  • 2000: In the Dog House: The Best and the Rest (Roadrunner Records)
  • 2006: Walk with Me (Wanted Records)
Lees verder op Wikipedia